MeTheOne – En internationell headhunterplattform

MeTheOne - En internationell headhunterplattform

De presenterar oss från Baskien en talentscoutingplattform där de redan har upptäckt mer än 800 talanger i 68 länder: metheone.com

Målet är att upptäcka begåvade människor från var som helst i världen, strukturera befintlig information på portaler och sociala nätverk där talanger försöker bygga sina samhällen. MeTheOne grupperar talanger efter discipliner (gitarristar, skateboardåkare, jonglörer …) och plats och ger också profiler av talanger på sociala nätverk.

Om jag tittar på en video på MeTheOne av en okänd gitarrist som har förvånat mig kan jag snabbt känna till hans namn, var han kommer från, och börja följa honom på Twitter, Facebook och YouTube. Det är en möjlighet för begåvade människor att göra sig kända; och inte bara till slutkonsumenten; företag, varumärken, byråer och marknadsförare är ett mål för talanger och även för oss.

De har redan fått några frukter, till exempel X. Manuel Laborde Werlinden-priset för nya affärsinitiativ eller urvalet i acceleratorn av innovativa entreprenörsprojekt, även om de inser att det fortfarande finns en lång väg att omvandla idén till plattformen de har i åtanke.

Länkar: – https: //metheone.com– https://twitter.com/metheonetalents– https://facebook.com/metheonetalents