Meta 2, augmented reality-glasögonen, har redan ett utvecklingspaket

Meta 2

Och medan halva världen bara talar om virtuell verklighet, har många andra fortfarande mycket hopp i Augmented Reality, och inte bara i mobilapplikationer utan också i glasögon som gör att virtuellt innehåll kan inkluderas i vardagliga scener.

Mål, företaget som lanserade sin första prototyp 2012, har redan en andra version som kan köpas på sin webbplats, Augmented Reality-glasögon som lovar att erbjuda upplevelser som inget företag hittills har visat.

Mål 2 möjliggör bättre interaktion med händer, den verkliga världen och digitalt innehåll. De vill att människor ska kunna röra, ta tag i och flytta digitala objekt intuitivt, precis som de gör varje dag, och för det har de skapat ett system av hårdvara och programvara som programmerare redan kan köpa för nästan 1000 dollar.

De har redan arbetat med AR-programvara inom medicin, utbildning och några fabriker och samlat in pengar för sin nästa generations produkt, men har inte angett detaljer om vad det kommer att bli. Vad vi vet är att mål 2 har ett 90-graders synfält, en högupplöst skärm (2560 x 1440) och en 720-pixel färgkamera.

Du kan se några exempel på vad de kan göra med Meta 2 på metavision.com, där de redan har länken till kitförsäljning.