Memeoirs, för att göra dina WhatsApp-chattar till en klippbok

memoarer

Från och med idag använder miljoner och miljoner människor WhatsApp för att kommunicera med familj och vänner varje dag.

Trots volymen av användare som appen använder hade vi hittills inget sätt att spara samtal som vi har i den, och chattarna raderades då och då.

Och jag säger så långt eftersom Memeoirs föddes för att förändra det.

Det är en italienskbaserad tjänst som redan gör det möjligt att skapa riktiga böcker med våra Facebook-konversationer och innehåll i e-post, och som nu har uppdaterat sin katalog som också erbjuder tillverkning av böcker som innehåller WhatsApp-chattar.

Med dessa böcker syftar företaget till att få användare att hålla viktiga eller speciella konversationer för alltid, och de kan betala $ 40 för en standardbok eller $ 60 för den inbundna versionen.

Sanningen är att den här boken inte är en gåva för alla, men den kan vara en originalpresent för någon som använder applikationen som det viktigaste sättet att kommunicera med familjen eller någon speciell.

Så här beskriver tjänsten oss COO Fred Rocha, läser vi i TNW:

Vi har haft idén länge, och många av våra kunder fortsätter att berätta att det kommer att vara fantastiskt att skriva ut en bok med sina WhatsApp-chattar.

Det är ett verktyg som många par använder dagligen för att kommunicera när de inte är tillsammans, så tänk dig hur många vackra samtal som äger rum där.

Vi vill att människor ska prova nya böcker och se deras nya stora potential.