Megacloud – online-lagringstjänst som liknar Dropbox

Megacloud - online-lagringstjänst som liknar Dropbox

På Internet har vi tillräckligt med tjänster för online-lagring av filer. Vad som händer är att en del av dessa tjänster tenderar att gå obemärkt förbi, vilket är fallet med Megacloud, detta är en onlinetjänst som liknar Dropbox.

Den har olika prissättningsplaner, varav den första är gratis med 5 GB utrymme, vilket också kan utökas genom sitt remissprogram. Megacloud har stationära applikationer, som lägger till en ny katalog i systemet, förutom mobilapplikationer, för både iOS och Android. Den kan också användas via webben. Oavsett hur en ny fil läggs till kommer de att visas i realtid på andra enheter.

En viktig fråga är också möjligheten att dela kataloger mellan ett antal personer, förutom att kunna dela filerna, både via e-post och via sociala nätverk, förutsatt att sådana filer är offentliga, eftersom de också kan skyddas med lösenord eller även vara endast för personlig åtkomst.

När vi skapar ett konto har du redan en serie filer till att börja med, inklusive en PDF med presentationen av själva tjänsten. Detta innebär också att själva tjänsten tillåter oss att visa innehållet i de värdfiler.

Det är därför ett alternativ som liknar Dropbox som utgör utbudet av online-lagringstjänster.

Länk: Megacloud