MeetMoi, mobildatingtjänsten, utökar sina tjänster

MeetMoi, mobildatingtjänsten, utökar sina tjänster

Vi pratade om MeetMoi 2006 som presenterade det som ett originellt sätt att visa vår tillgänglighet när det gäller flirta via mobil, genom att helt enkelt skicka den aktuella situationen för den berörda parten till SMS så att andra användare av applikationen kan se vår information och profil och du kan kontakta oss.

Nu utvecklas MeetMoi och erbjuder nya och mer specifika funktioner som automatiskt kontaktar användaren med användaren (med föregående tillstånd att dela geolokaliseringen) beroende på deras preferenser för större kompatibilitet; och innan tjänsten formaliseras från visningen av den andra personens profil, integrerar tjänsten en chatt så att vi kan prata med honom eller henne och slutligen övertyga oss om vi gillar det eller inte. Om vi ​​inte är övertygade om att träffa personen på andra sidan terminalen, eftersom vi har en timme att chatta och prata, kan vi avbryta konversationen utan att publicera vår geolokalisering i så fall. Om mötet accepteras kan vi formalisera ett möte genom MeetMoi själv i ett kafé, bar, restaurang etc. i närheten.

Vi har tjänsten redan tillgänglig för iPhone och Android, och du kan ladda ner den gratis om du vill dra nytta av denna nyfikna möjlighet att hitta din bättre hälft.

Länk: MeetMoi | Goes: NewStartups