Med Twitter kan du redan bifoga flera tweets i samma missbruksrapport

Imagen: Vídeo de la mejora en los informerar

Bild: Video med förbättringsrapportering

Det idylliska skulle vara att folket som deltar i något socialt nätverk kunde uttrycka sig fritt av respekt och det fanns ingen konflikt. Tyvärr är det inte så och de olika sociala nätverken har varit tvungna att vidta åtgärder så att människor kan rapportera andras missbruk.

I denna mening fortsätter Twitter att förbättra de funktioner som erbjuds användare när de rapporterar andras kränkande beteenden. I en liten men intressant uppdatering som börjar rulla ut idag för användare på Twitter.com och Twitter-appar för Android och iOS kommer användare nu att kunna bifoga flera tweets till samma missbruksrapport.Tidigare var användarna tvungna att rapportera kränkande användarbeteenden med hjälp av tweets separat. Den här uppdateringen förväntas vara tillgänglig för alla användare över hela världen under de kommande veckorna.

Twitter slutar inte med den här uppdateringen eftersom den fortsätter att utveckla förbättringar i funktioner som kommer att släppas snart, med fokus på att tillåta användare att ha bättre kontroll när de rapporterar beteenden som går utöver de tillåtna eller kränkande linjerna. Vi är uppmärksamma.