stitcher

Med Stitcher för Android kan du nu lyssna på podcasts offline

söm

För drygt ett år sedan upptäckte vi Stitchers HTML5-webbtjänst, en podcast-spelaraggregat där användare kunde lyssna på sina favoritradiostationer.

I det här fallet talar vi inte om webbversionen utan om Android-versionen, som förnyas för att ge oss möjlighet att ladda ner någon podcast för att lyssna på den utan att behöva vara ansluten till ett nätverk, helt offline. Kom ihåg att den tidigare versionen av Stitcher på Android tillåter oss att spela offline de nyligen uppladdade podcasterna – inte de gamla – men från och med nu kan vi välja valfritt avsnitt och ladda ner det, samt markera det för att lyssna på det senare som en del av en lista över offlineuppspelning med alternativet ‘Lägg till för att lyssna senare‘.

Det är enkelt att göra dessa listor, eftersom podcasts som vi har valt med det här alternativet visas listade och bredvid alternativet att ladda ner dem alla som en grupp (du måste också titta på för att ha tillräckligt med utrymme på enheten). Därför kan alla podcastfiler på tjänsten lokaliseras och laddas ner såvida inte specifikationerna anger något annat.

Komplett lösning för alla som vill lyssna på podcasts påväg, på flygplan, på avlägsna platser eller långt från våra vanliga Wi-Fi-nätverk. Du kan ladda ner Stitcher Radio på den här länken till Google Play, helt gratis och tillgänglig för Android 2.2 eller senare.