Med Instagram kan du redan importera videor i sin nya uppdatering [Android-iOS]

Med Instagram kan du redan importera videor i sin nya uppdatering [Android-iOS]

Instagram lanserar en ny uppdatering av sin applikation för Android och iOS, med version 4.1, vars nyheter fokuserar på tre grundläggande aspekter: Möjligheten att importera videor och deras efterföljande grundutgåva, stöd för Android 4.0 när det gäller versionen för Android, och videoauträtning med bara några få klick.

Självklart har det varit viktigt att importera videor sedan stöd för videoinspelning tillkom på Instagram, men för närvarande har applikationen fokuserat på att hantera redigeringen och få folk att göra inspelningar till genom själva applikationen, som Kevin Systrom svarade på TechCrunch-frågor.

Sanningen är att många av de ögonblick som kan spelas in kan vara oförutsägbara, och det har också varit möjligt att göra inspelningen genom andra applikationer, såsom de inbyggda på varje plattform. På detta sätt kan användare redan söka i sina videogallerier efter de videor de vill ladda upp till Instagram, genom att gå igenom en tidigare utgåva för att göra klipp och justeringar innan de görs tillgängliga i sina konton.

Uppdateringen måste anlända när som helst på dagen till Google Play och AppStore.

Goes: instagram blogg