Med Evernote kan du nu schemalägga påminnelser

Evernote

Goda nyheter för alla Evernote-användare, eftersom de från och med nu inte behöver tillgripa tjänster från tredje part för att integrera påminnelser i sina anteckningar.

Som meddelats på Evernote-bloggen, oavsett om vi använder vårt konto från våra iOS-, Mac- eller webbenheter, har vi möjlighet att lägga till påminnelser med olika anpassningsalternativ. Vi måste bara gå till anteckningen som vi vill programmera och från klockikonen (som vi ser på bilden) kan vi ställa in påminnelsen.

Vi har från alternativen i morgon eller om en vecka, eller så kan vi vara mer exakta med kalendern och ställa in det datum vi vill ha med en viss tid. För att inte tappa bort alla anteckningar som har planerats kommer vi att se dem organiserade under Påminnelser, där vi kan följa olika kriterier, till exempel de som redan har slutförts, de som är nära att gå ut, eller efter datum .

Naturligtvis kan alla påminnelser som vi ställer redigeras så många gånger vi vill, tas bort eller markeras med ett enkelt klick när de är färdiga. Förutom larmet i appen har vi möjlighet att få ett e-postmeddelande. Den här nya funktionen kommer inte bara att vara användbar för vår personliga organisation utan också för vårt samarbetsarbete.