Med Dropify kan du sprida dina filer på Facebook och andra sociala plattformar

Dropify

Oavsett anledning skulle du fortfarande vilja sprida dina verk på enklast möjliga sätt bland dina följare. Dina nya musikteman, dina illustrationer, dina textdokument eller till och med dina applikationer, vilken fil du vill, kan du sända via Dropify, vilket ger dig olika sätt för dess diffusion och kontroll via din egen panel.

För detta är det nödvändigt att du ansluter till ditt Facebook-konto och laddar upp filen du vill dela, med den prisplan du har valt, med början med gratisalternativet, vilket gör att du kan ha upp till tre droppar på upp till 25 MB varje. När det gäller den redan uppladdade filen måste du ange en serie data för att komplettera informationen som kommer att nå användare via de olika vägarna där du delar den, med Facebook som huvudplattform där den kommer att publiceras.

Från kontrollpanelen låter den dig också sända den via andra kanaler, antingen via en direktlänk, via Facebook, via Twitter, via en QR-kod eller till och med genom en knapp eller widget som du införlivar på din webbplats. Dessutom har du tillgång till grundläggande statistik om producerade nedladdningar, viraliseringen som erhållits eller till och med de nya fans du har uppnått på Facebook.

Från huvudsidan för Dropify finns det också ett alternativ som gör att du kan upptäcka droppar från andra användare, som fortfarande kan vara intresserade eller bläddra igenom dem.

Länk: Dropify | Går: TNW