Sticky AI

Med den nya Prisma Labs-appen kan vi använda våra selfies som klistermärken

Sticky AI

Det finns klistermärken av alla slag, men den nya appen som skapats av samma Prisma-chefer gör att vi kan gå längre: använd vår selfie för att uppmuntra konversationer.

Detta är Sticky AI, det andra projektet efter den berömda Prisma-appen, känd över hela världen för att kunna skapa filter baserat på konstverk.

Målet med Sticky AI, endast tillgängligt för iPhone, är att tillåta skapande av klistermärken som vi kan använda senare i iMessage, Facebook Messenger, WhatsApp och andra. Vi måste bara öppna appen, justera en bild genom att ta fotot eller importera det från galleriet och se hur det skärs på lämpligt sätt så att en transparent bakgrund genereras och gör den tillgänglig för resten av apparna. Processen utförs på mobilen, inte i molnet, så det beror inte på internetanslutningen och på själva enhetens kraft.

När vårt vackra ansikte har fångats kan vi använda två typer av effekter, en med svarta och vita konturer och den andra med teckning, vilket också är möjligt att ändra bakgrunden och lägga till texter.

Den genererade taggen kan skickas till iMessage, WhatsApp, Messenger, Snapchat, Telegram eller Skype som en bild, men det är också möjligt att spara den för att dela den i andra alternativ.

Android-versionen kommer om några veckor, men de har ännu inte angett något specifikt datum, vi måste vänta …