Med den här tillägget kan du utjämna ljudet på vilken webbplats som helst i Chrome

Öron

Ears Audio Toolkit är en intressant förlängning för Chrome-stationära webbläsare som gör det möjligt för användare att utjämna ljudet på de flikar som spelar ljudinnehåll från vilken webbplats som helst, oavsett om det är YouTube, Facebook-videor, bland många andra, som kan utjämna alla och alla flikarna.

Med denna förlängning kan du öka eller minska volymnivån för reproduktionen i allmänhet, förstärka de låga frekvenserna och ändra de höga frekvenserna, till exempel bland andra möjligheter som användarna själva föredrar, att kunna spela med de olika nivåerna på vem vill justera de olika frekvenserna.Användare kommer att kunna börja använda Ears Audio Toolkit så snart de installerar den, har flikar där ljud spelas upp och klicka på ikonen som de kommer att ha till höger om adressfältet, ett popup-fönster visas på skärmen med ett frekvensdiagram som måste göra ändringarna visuellt.

Dessutom har de också möjligheten att spara de inställningar de har gjort, radera dem de inte längre behöver, eller de kan också återgå till den ursprungliga situationen genom att återställa inställningarna.

Som vi säger är det ett tillägg för Chrome-webbläsare, och därför kan de intresserade ha det direkt från Chrome Web Store, varifrån de kan installera det gratis. Det är ett tillägg som Google har inkluderat i sin del av utestående tillägg, som för närvarande har tillräckligt med positiva betyg.