Med AirDroid kan du hantera din Android-terminal från ditt stationära system

Med AirDroid kan du hantera din Android-terminal från ditt stationära system

Användare av Android-terminaler har den perfekta applikationen i AirDroid för att hantera alla möjliga aspekter av våra terminaler från skärmen på vårt stationära system eller från vår bärbara dator, med fördelen att vi inte behöver kablar för att utföra dessa operationer, även om det Ja, vi måste vara under samma trådlösa nätverk så att både vårt system och våra enheter kan kommunicera.

Eftersom vi redan är under samma trådlösa nätverk behöver vi bara installera och köra AirDroid i vår terminal och från vårt systemåtkomstweb.airdroid.com eller skriva den IP-adress som vår terminal erbjuder oss. Nu behöver vi bara starta en session med två sätt att göra det. En av dem är genom att skanna QR-koden som vi har på skärmen från vår terminal, och den andra är införandet av lösenordet, sex siffror, vilket indikerar att vår terminal ska ange det i skrivbordets webbläsare.

När dessa operationer har genomförts har vi redan från vår stationära webbläsare tillgång till både ikonerna och informationen relaterad till vår terminal.

Användningsmöjligheterna är stora, eftersom vi genom dessa ikoner kan hantera våra SMS och våra kontakter, se samtalshistoriken, hantera installerade applikationer och till och med installera nya från .apk-filer som vi har på vårt skrivbord, ta skärmdumpar och till och med komma åt och hantera filer, kunna visa de som är bilder eller reproducera de som är ljud eller video.

Widgetarna ger oss fler möjligheter, vilket gör att vi kan styra urklipp, öppna länkar i terminalens standardwebbläsare och till och med utföra sökningar genom sökfältet, som också har en serie ikoner som tillåter andra operationer. Hur man återgår till huvudsidan .

Avslutade terminalhanteringen, från den kan du koppla bort och avsluta applikationen.

Länk: AirDroid | Går: Hongkiat