marknadsför dig, där Linkedin inte kunde nå

marknadsför dig, där Linkedin inte kunde nå

Vi presenteras för dig som ett nytt nätverk av proffs, tillverkat i Spanien, vilket gör det möjligt för oss att få en mycket mer fullständig profil för varje medlems professionella färdigheter och förmågor.

På marketyou kan vi svara på olika frågor för, som med Sokanu, få en objektiv beskrivning av vår jobbprofil, med möjlighet att få en fullständig rapport och en ganska intuitiv sammanfattning relaterad till de punkter där varje användare sticker ut.

Tanken är att skapa ett nätverk av proffs, precis som med Linkedin, med möjlighet att läsa de uppdateringar som publiceras av kontakterna, ha en webbplan tillgänglig när som helst och en databas över personer som är associerade med deras förmågor, något som Linkedin inte gör do. på ett strukturerat sätt.

Vi har utformat ett sätt att navigera i en profils profil blir en global, fantasifull och full upplevelse. Vi har uppfunnit gamla koncept, som rekommendationer och dessutom med stil.

Hybrid mellan ett socialt nätverk och en professionell utvecklingsplattform Det föddes så att en helt annan profil kunde visas än vad vi hittills har sett:

Samma som Klout, det finns ett index, myIndex, ett tal från 0 till 100 proportionellt mot marknadsvärdet, beroende på variabler som konkurrens inom sektorn eller marknadens efterfrågan och Social jobbbeskrivning.

Du kan få en av inbjudningarna som vi har i WWWhatsnew, eftersom det är nödvändigt att identifiera dig via Facebook i webbadressen marketyou.com/invite/WWWHATSNEW.