Malwarebytes Anti-Malware, säkerhetsapplikation för våra Android-terminaler

Malwarebytes Anti-Malware, säkerhetsapplikation för våra Android-terminaler

Det är normalt att vi har antimalware-lösningar installerade på våra stationära datorer som hindrar oss från attacker och infektioner, vilket ger mer säkerhet till våra system när vi arbetar med dem. På senare tid sägs det om Android att det är mycket sårbart för attacker på grund av skadliga applikationer, något som Eric Schdmidt själv redan har förnekat genom att prata om de 100 säkerhetslagren som Android-systemet har, vilket antyder att det inte är så sårbart som det är räkningen.

I vilket fall som helst är du aldrig kvar med anti-malware-lösningar, som Malwarebytes Anti-Malware, som vi redan kan installera gratis från Google Play för terminaler från Android 2.3 och framåt. Denna applikation gör det möjligt för oss att skydda våra terminaler från möjliga hot, räkna från hemsidan med tre alternativ: Scan Now, App Manager och Privacy Manager.

Den första låter oss skanna systemet djupast på några minuter för att söka efter möjliga applikationer som kan vara skadliga. App Manager tillåter oss under tiden att se alla processer som vi kör och vilka resurser de förbrukar, så att vi kan ta bort de som inte är nödvändiga. Slutligen tillåter Privacy Manager oss att se de behörigheter som vi har gett för varje installerad applikation, där vi också kommer att få rekommendationer för att lösa de problem som vi kan ha i våra terminaler.

Enligt vad vi kan läsa i Google Play-filen upptäcker och tar den bort skadlig kod, inklusive spionprogram och trojaner. Dessutom skannar den vår terminal efter skadlig kod, efter obehörig åtkomst till våra personuppgifter, söker i våra terminaler efter säkerhetsproblem och identifierar också applikationer som spårar våra platser.

Naturligtvis alternativ för att förbättra säkerheten för våra Android-enheter vi har, och här har vi ett gratis alternativ att överväga.

Länk: Malwarebytes Anti-Malware | Går: AddictiveTips