Maluuba – ny röstassistent för Android

Maluuba - ny röstassistent för Android

För Android-mobilplattformen har vi en serie röstassistentapplikationer, så att de tillåter oss att interagera med våra terminaler med hjälp av röstkommandona som vi dikterar, så att de erbjuder oss både svaren och de åtgärder som vi ber dem, enligt deras egenskaper. .

Den sista som hoppar på vagnen är Malubba, en gratis applikation, tillgänglig på Google Play, som utmärker sig för ett Windows 8-stil-gränssnitt, där det innehåller en serie funktioner, så att många av de åtgärder vi ber dem att erbjuda oss. direkt, även om de åtgärder som inte ingår, ger oss möjlighet att utföra det genom de applikationer som vi har installerat på vår terminal.

För att ge oss svaren på våra frågor använder den olika tjänster som Wolfran Alpha, Wunderground, Amazon MP3 och Yelp. Om vi ​​vill ha applikationen installerad på vår terminal måste vi ha Android 2.3.3 eller högre, förutom att vara i ett kompatibelt land för nedladdning. Jag föreställer mig att applikationen bara kommer att känna igen kommandon på engelska

Förhoppningsvis kan det någon gång vara tillgängligt för andra länder, så att användarna kan hantera vår dag till dag via röstkommando, låta oss väderfrågor, få lokal företagsinformation, ställa telefonsamtal, ställa in påminnelser, lägga till kalenderhändelser, söka på nätet etc.

Länk: Malubba | Går: AddictiveTips