Mailbox, den fantastiska Gmail-klienten för iPhone och iPad, lanserar en ny version

brevlåda

Och vi fortsätter att prata om Brevlåda (mailboxapp.com), programmet som fler och fler använder för att läsa Gmail från iPhone och iPad, ett program som Dropbox köpte mycket snart efter lanseringen.

Brevlådan är enkel att använda, snabb och med funktioner som hjälper till att förvandla e-post till uppgifter, som du kan se i presentationsvideon som gjorde så mycket brus då (vi visar dig nedan, om du inte har sett det ännu). problemet med systemet är att det inte tillåter sökning efter innehåll i e-postmeddelanden som inte har hämtats tidigare, något som kan vara avgörande när man väljer mellan brevlåda och den officiella Gmail-klienten.

Att vara på gatan och behöver information om ett e-postmeddelande som tagits emot för flera månader sedan är något så vanligt att sökandet efter e-post på servern (och inte på mobilen) inte längre är en extra för att vara obligatorisk, så lanseringen av denna funktion i ny version av Mailbox är mycket välkommen.

Förutom att söka i molnet inkluderar den nya versionen också möjligheten att öppna befintliga länkar i e-postmeddelanden i Chrome och inkludera olika signaturer beroende på vilket e-postkonto vi använder för att svara på e-postmeddelanden.

Vi berättade nyligen för dig att Mailbox-användare som länkar sina Dropbox-konton skulle ha ytterligare 1 giga i sina konton, men just nu verkar det vara den befintliga integrationen mellan de två tjänsterna: en av kungarna i världen av online-lagring och en fantastiskt system för att läsa e-postmeddelanden, två stjärnor som för närvarande inte erbjuder mycket tillsammans.