Lrn

Lrn, en app för iOS som man kan lära sig programmera i Javascript

Lrn

För närvarande finns det många plattformar för att lära sig programmera på olika språk, och i WWWhatsnew har vi erbjudit dig många exempel på detta de senaste åren. Den här gången utvidgade vi listan med Lrn, en app för iOS-enheter med vilken lära dig grunderna för Javascript-programmering från din iPhone eller iPad.

Först och främst är det viktigt att komma ihåg att även om vi har att göra med en gratis applikation är det nödvändigt att betala för att få tillgång till de olika lektionerna. Hela kursen består av sju lektioner och Lrn ger oss möjlighet att förvärva varje lektion för 0,99 eller hela kursen för 2,99, vilket gör det ganska överkomligt. Ändå tillåter applikationen dig att slutföra en serie gratis handledning som gör att vi kan ta reda på om kursen kan vara av intresse för dig. I allmänhet är Lrnens tillvägagångssätt ganska intressant, och det är det Baserat på små interaktiva frågeformulär är inlärningsprocessen mycket roligare. Under hela kursen kommer vi att kunna förvärva en intressant bas i Javascript (variabler, funktioner, villkor, loopar etc.), så vi står inför en riktigt intressant applikation för alla som vill lära sig att programmera. Dessutom är en annan egenskap att belysa möjligheten att få tillgång till kursen när som helst och var som helst, eftersom allt innehåll är tillgängligt utan internetanslutning.

Du kan ladda ner Lrn via App Store. När det gäller Android-användare arbetar de som ansvarar för appen med en version för Googles operativsystem för mobila enheter.