LogMeIn presenterar en ny uppdatering av Join.me för att organisera och spela in möten från iPad

gå med mig

Vi berättade om tjänsten Join.me redan 2010 då den föddes som en tjänst för att dela åtgärder från skrivbordet på Windows och Mac med hjälp av en URL för att ge åtkomst till vår skärm. Några år senare tog Join.me ett stort steg genom att presentera sin iPad-version, med vilken användaren kunde delta i presentationer och konferenser från samma enhet med ett integrerat VoIP- och chatsystem.

Join.me meddelade idag en ny uppdatering som lägger till möjligheten att spela in möten och dela innehåll med deltagare i molnet förutom den befintliga funktionen för att organisera möten. möten från iPad. Användare som redan har applikationen installerad ser förbättringarna implementeras automatiskt när uppdatering, och dessa kommer att inkluderas i nedladdningen för nya användare.

För att spela in mötet måste vi helt enkelt klicka på inspelningsknappen och automatiskt kommer ljudet att sparas såväl som skärmen, och filen lagras i Cubby (LogMeIn-tjänsten för att synkronisera och dela filer säkert, där vi har 5 GB gratis) eller kan delas via URL.

För att testa den nya versionen av Join.me gratis som en demo kan du klicka på den här webbplatsen och gå till avsnittet Gratis provperiod, och om det övertygar dig och hjälper dig att optimera din tid och förbättra din produktivitet, kan du börja konsultera de årliga och månatliga Pro-prenumerationsplanerna på Prissättning.