LIVR, socialt nätverk skapat för nattdryckare

LIVR

När det gäller sociala plattformar har vi fortfarande mycket att se, så vi kan ta mer än en överraskning. Vi har ett tydligt exempel i det nya LIVR-mobila sociala nätverket (livr-app.com), som kommer att finnas tillgängligt med tanken att skilja sig från andra tråkiga sociala nätverk, där användare kan komma in och delta i en uppsättning funktioner som kommer att öka beroende på nivån av alkoholhaltiga drycker. För att göra detta måste användarna blåsa igenom en alkoholmätare som är ansluten till sina mobila terminaler, så att om de ännu inte har druckit kommer de inte att ha tillgång till detta sociala nätverk.

På själva sidan ser vi i slutet ett förtydligande som indikerar att applikationen är avsedd för ansvarsfulla vuxna i laglig dricksålder, utvecklat helt enkelt för underhållningssyfte. Det rekommenderas också att man inte konsumerar för mycket alkoholhaltiga drycker förutom andra viktiga meddelanden.

En av egenskaperna som detta mobila sociala nätverk har är en karta där den lokaliserar andra användare i användarens omgivning som också dricker, inklusive deras alkoholnivåer, och även detta nätverk tillåter också kontakt via chatt slumpmässigt med en annan användare.

I slutändan kan användare ångra allt de har gjort under deras festkväll, så att de kan ta bort allt innehåll med bara ett tryck, eller snarare verkade det som en rolig natt, så att de kan informera andra användare från LIVR.

TNW rapporterar att lanseringen kommer att vara i vår. Utan tvekan kan det vara ett mycket nyfiken socialt nätverk, så länge du dricker med tillräcklig försiktighet, eftersom som vi har sagt är LIVR bara för underhållningssyfte, det vill inte uppmuntra oansvarig alkoholkonsumtion.

Uppdatering: Som många misstänkte existerar eller existerar inte applikationen, det var bara ett skämt som har lyckats få mer genomslag än vi kunde ha föreställt oss.

Ett väldigt väl utformat skämt, förresten, eftersom till och med video har: