LiveWith us – Ett socialt nätverk integrerat i Craigslist, för dem som hyr rum

livewithus

De av oss som använder eller någonsin använt craigslist för att söka efter eller hyra rum har säkert stött på samma problem: det är en applikation med fantastiskt innehåll, men den är inte beredd att möta nya trender i sociala nätverk.

När vi hittar något som intresserar oss kommer meddelanden och går, med länkar till sociala nätverksprofiler för att bättre förstå vår framtida rumskompis, med texter som ständigt kopieras och klistras in … vi har inget sätt att konsultera användarprofilen för att få mer information om den typ av person som vill bo i vårt hem.

Är där det syns livewith.us, en applikation som integreras med craigslist som erbjuder kompletta profiler för varje användare som vill hyra rum. Vi kan installera ett tillägg i Chrome och börja surfa på craigslist, se en ny knapp som vi kommer att trycka på när vi ser ett rum som intresserar oss, i det ögonblicket skickar vi den intresserade informationen om vår fullständiga profil (vi kan importera den från Facebook eller bygg det från grunden), liksom mer avancerade kommunikationsverktyg mellan de som hyr och de som är intresserade av platsen.

Det är möjligt att dela meddelanden mellan användare, kopiera presentationer direkt från vår LiveWith.us-profil, skicka flera automatiska e-postmeddelanden till de som inte valdes, fatta beslut mellan flera personer för att välja den nya hyresgästen … kort sagt, den sociala delen som för vissa konstigt motiv craigslist ännu inte inkluderat i ditt system korrekt.

Länk: livewith.us | Gå Techcrunch