Livevideor från Instagram når alla användare nästa vecka

InstagramLive

Som du kanske kommer ihåg lanserade Instagram livevideofunktionen för Stories nästan i slutet av november förra året, en ny rörelse som försöker bli det perfekta alternativet till Snapchat. I den meningen har alla livevideor som görs genom denna funktion en specifik tillgänglighet på 24 timmar, varefter nämnda videor kommer att försvinna.

Från Instagram påpekar de att de har sett hur deras community har delat intressanta ögonblick i realtid, från makeupstudier till live DJ-apparater, och det gör det i en annons där det påpekas att den här funktionen, som hittills bara var tillgänglig för USA, expanderar globalt, så att användare från var som helst i världen kan dela intressanta saker i realtid, live.Denna expansion kommer att ske under nästa vecka genom en ny uppdatering av plattformens mobilapplikation. När du väl har nått resten av användarna behöver alla som vill göra en live-sändning bara bläddra till höger från deras publikationsflöde tills de hittar livevideofunktionen och kan nu dela vad de vill. Du vill strömma till dina vänner, följare och i slutändan hela Instagram-communityn.

På detta sätt, som vi har sagt om andra applikationer, kommer det att förbättras att användare spenderar mer tid på att använda programmet, antingen skapa innehåll eller helt enkelt konsumera det. Det är troligt att företag också kan dra nytta av den här funktionen för att nå sina kunder, inklusive denna nyhet i deras sociala mediestrategier. Vi får se hur det utvecklas.