Live Hangouts integrerar ett nytt verktyg för att interagera med publiken

hänga

En intressant överraskning vi kommer att hitta när vi utför en live-hangout, som helt kommer att förändra sättet att interagera med publiken. Som presenteras av Amit Fulay på hans profil på Google+ kommer vi nu att få vad de kallar Live Q&A.

Det är ett utmärkt verktyg som gör det möjligt för allmänheten att delta live och värden kan få omedelbar feedback på samma Hangout-gränssnitt utan att behöva vara beroende av andra medel. För att få en uppfattning om potentialen för denna funktion kan vi exemplet från MoMA Edual återge Hangout-inspelningen, eller så kan vi ta en titt på huvudfunktionerna från följande bild:

Om vi ​​deltar som publik får vi möjligheten att ställa en fråga direkt, utan att sluta titta på sändningen och utan att vidta någon annan typ av åtgärder. Men om vi följer hangouten och vi inte vill ställa några frågor men vi känner oss representerade med någon av de som redan ställts kan vi stödja det genom att ge +1.

Å andra sidan kan Hangout-värden välja en fråga baserat på publikens röstning och svara på den live. Som en guide för att veta vilket svar som svaras just nu ser vi det återspeglas i den blå rutan.

En annan intressant detalj i denna funktion är att om vi vill se sändningen efter att den har avslutats kan vi välja vilken del av Hangouten vi vill se genom att gå direkt till svaret på den fråga som intresserar oss. Bara genom att välja det kommer YouTube-spelaren automatiskt att positionera sig just nu.