Litografier, dina favorit litterära verk förkroppsligade i föremål

litografi

Webbplats för älskare av klassisk litteratur, med litografier kan vi skapa konst från våra favoritverk av klassisk litteratur. På sidan kan vi beställa affischer, t-shirts, väskor etc. baserat på romaner som The Great Gatsby, 20 000 ligor under havet, Anna Karenina eller Porträttet av Dorian Gray (vi har ett stort antal verk och mönster som vi kan söka efter både författare och titel), leveranser sker till någon del av världen, och kostnaderna är inte överdrivna (2,99 dollar för USA, 8,99 för beställningar i Kanada och 14,99 för resten av världen).

Det som är speciellt med dessa föremål är inte ritningarna eller motiven på dem: det som verkligen är chockerande är att det som verkar vara en enkel väska eller T-shirt med litterär karaktär blir det skriftliga litterära arbetet om vi närmar oss det och observerar det noggrant, eftersom linjerna i det valda arbetet kan läsas perfekt på objektet i fråga.

Ett roligt, estetiskt och vackert sätt att marknadsföra klassiska litterära verk, och även att ta med oss ​​våra favoritbitar i väska, t-shirt eller hemma i form av en affisch. Det är mycket värt att ha webbplatsen i favoriter vid de tillfällen när vi vill göra en originalgåva och vi kan inte komma på något, särskilt om mottagaren är ett fan av klassisk litteratur.