LinkedIn rensar framtiden för Connectifier

Anslutare

Connectifier är den intelligenta plattformen för rekrytering av kandidater för att fylla lediga platser i företag som förvärvats av LinkedIn i början av februari. Nu har det professionella sociala nätverket i sig avslöjat Connectifiers planer på att integrera LinkedIn-familjen av tjänster: att fungera som en dotterbolagsoberoende tjänst hos LinkedIn, liknande Lynda.com.

LinkedIn påpekar i sin annons att de har spenderat mycket tid de senaste veckorna på att lära av varandra och bestämma det bästa sättet att göra det, särskilt genom att erbjuda det bästa sättet att skapa ekonomiska möjligheter för både sina medlemmar och deras lojala kunder.Det riktar sig särskilt till rekryterare för att ange att användningen av dess produkter gör det möjligt för dem att öka sina ansträngningar för att hitta de lämpligaste kandidaterna för att fylla i sina lediga tjänster. I detta avseende syftar det till att lansera API Connectifier LinkedIn som en av de nya funktionerna som de gör att de kan se överensstämmelserna med profilerna på det mest exakta sättet med mer fullständig information om dem.

På detta sätt förbättras också det sociala nätverkets grundläggande mål, vilket är att förstå de sökandes behov och ge dem verktyg som gör att de kan bli mer produktiva och framgångsrika när de letar efter lediga platser som är kompatibla med deras färdigheter. inklusive de rutter som inte har beaktats i dina sökningar.

Från LinkedIn anser de att detta bara är början, trots att de arbetar separat med sina kunder, de kommer att växa tillsammans. På detta sätt antyder de att de över tiden kommer att fortsätta att erbjuda nyheter som påverkar båda tjänsterna.