LinkedIn presenterar sin nya reaktionsfunktion

ReaccionesLinkedIn

En av de funktioner som redan börjar bli vanligare, både i de äldsta sociala nätverken och i den nya generationens sociala nätverk, är reaktionsfunktionen, som gör det möjligt för oss att välja bland ett urval av emojis, det som gör att vi kan reflektera bättre påverkan som varje publikation har orsakat oss.

Och ja, LinkedIn vill inte vara kvar, vars användare har bett om att kunna gå utöver det typiska jag gillar i publikationer.

Och det är inte för mindre, eftersom de senaste åren har LinkedIn också kommit ikapp med andra sociala nätverk när det gäller mer typiska fördelar med allmänna sociala nätverk, till exempel användningen av multimediaelement i messenger-funktionen eller nyligen införlivande livevideofunktionen, bland andra aspekter.

Reaktionerna kommer till LinkedIn

Tja, LinkedIn har precis introducerat sin nya reaktionsfunktion, som fungerar på samma sätt som reaktionsfunktionen i alla andra sociala nätverk.

Naturligtvis har dess nya reaktionsfunktion utformats med hänsyn till de typer av konversationer som äger rum på sin egen plattform och slutligen väljer de reaktioner som anses vara de mest lämpliga.

Så efter motsvarande studie och utveckling, där mer information om det erbjuds via den här länken, kommer det nya systemet för LinkedIn-reaktioner att bestå av dessa fem reaktioner: Gilla, Fira, Kärlek, Insikt och Nyfiken.

Denna nya funktion kommer att nå alla användare under de närmaste månaderna från och med nu, både via mobilapplikationen och i webbversionen av plattformen.

När de är tillgängliga kommer användarna att kunna fira professionella framgångar genom att välja Celebrate-reaktionen, de kommer att kunna stödja familje- och arbetsförsoningsinitiativ med Love, bland många andra möjligheter.