LinkedIn föreslår nu sätt att starta en ny konversation

linkedin

LinkedIn har lagt till en ny funktion för att uppmuntra konversationer genom sin meddelandetjänst.

Inte alla tycker att det är lätt att starta eller återuppta en konversation på LinkedIn, det handlar inte längre om att umgås som på andra plattformar, men varje anslutning som upprättas är för professionella ändamål.

Och om vi vill ha den andras uppmärksamhet, måste vi lägga undan cliche-fraserna; välj lämpliga ord, visa intresse och skapa gemensam grund.

För att göra det enklare och vi kan bryta isen, lade LinkedIn till personliga förslag som hjälper oss att inleda en konversation. Operationen är enkel, vi måste bara välja kontakten och när du skapar meddelandet väljer du det alternativ som vi ser på bilden.

Och en serie förslag kommer att visas med introduktioner för vårt samtal. Dessa förslag kommer att baseras på viss information från din profil och från dina uppdateringar, till exempel om du har ett nytt jobb, innehåll du har publicerat, delade anslutningar etc.

Även om det inte är nödvändigt att kopiera dessa förslag ordagrant, kommer de inte att ge användbar information för att hitta vanliga punkter eller intressant information för att starta konversationen.

Här kan vi se den dynamik som föreslås av denna nya funktion:

https://www.youtube.com/watch?v=kM8bCK4ZhtU