Line

Line lanserar tillägg för chatt från Google Chrome

Linje

Som vi har kunnat läsa på den officiella Line-bloggen har applikationen för snabbmeddelanden precis lanserat ett tillägg för Google Chrome med vilket du kan hålla konversationer från vilken dator som helst med webbläsaren i den jätte-sökmotorn installerad.

Om vi ​​fokuserar på huvudfunktionerna i det nya tillägget kommer det att tillåta oss att skicka och ta emot meddelanden via vår dator, som förblir synkroniserade med vår smartphone hela tiden. Också också Vi kan använda klistermärkena som vi har köpt i appen för mobila enheter, skapa konversationsgrupper och till och med lägga till nya kontakter. Line-tillägget för Google Chrome innehåller också en intressant funktion tack vare vilken vi kan skapa anteckningar för att komma ihåg våra uppgifter, vilket ger möjlighet att spara dokument och bilder i de anteckningar vi skapar. Slutligen också vi kan dela bilder och alla typer av filer upp till 1 GB med våra kontakter.

Utan tvekan är en av de mest slående fördelarna med tillägget möjligheten att använda den på alla typer av datorer, oavsett om ditt operativsystem är Windows, Mac, Linux eller Chrome OS. Du kan ladda ner den helt gratis via Chrome Web Store. Vi tar tillfället i akt att komma ihåg att WhatsApp har en liknande funktion, även om den bara är kompatibel med Android-enheter.

Källa: Line.