Likemind, publicera dina virtuella broschyrer och hitta nära och relaterade personer för dem [iOS]

Likemind

Många av oss kommer att vara vana vid att se framför allt på vissa platser i våra städer utrymmen där andra människor hänger upp sina reklambroschyrer för att meddela vad de vill, där de i slutet av broschyrerna själva slutar med en serie flikar med kontaktinformation . Enligt den filosofin, men överförd till den virtuella miljön, har vi Likemind, en applikation för iOS-terminaler, och snart för Android-terminaler, som gör det möjligt för oss att söka efter människor nära oss för att dela ämnen och aktiviteter relaterade till vår.

Användare kan skapa egna broschyrer, som har sex flikar, vilket hjälper andra användare att kontakta oss anonymt och säkert. Om de säljs kan vi alltid publicera våra broschyrer på nytt och vi kan till och med blockera andra användare från att kontakta oss en andra gång.

På det här sättet, om vi letar efter människor som ska åka skridskor med, ta bilder, dansa eller till och med träffa nya människor i samma stad, bland andra alternativ, är Likemind utformad för det. Att om, även om tjänsten är gratis, har den freemium-alternativ, som inriktning av annonser eller möjligheten att dela bilder. För att göra detta måste du betala dem genom Likemind-poängen själva, vilket kan erhållas genom att köpa dem eller till och med bjuda in våra vänner att registrera sig på denna plattform.

Registreringen görs enkelt via Facebook, och i inget fall kommer de att publicera någon information på våra väggar. Likemind indikerar att skydda vår identitet till fullo.

Länk: Likemind | Går: TechCrunch