LG tillkännager sin nya LG G Watch R smartwatch nästa vecka

LG

Om det inte fanns tillräckligt många fronter som teknikföretagen själva konkurrerar med, har de senaste månaderna ännu en öppnats, fronten på smarta klockor, som hör till området för enheter.

användbara eller bärbara enheter, som du vill kalla det.

Faktum är att den här lugna söndagen hittar vi nyheterna som LG kommer att presentera nästa vecka i Berlin, dess nya smarta klocka som heter LG G Watch R, vars huvudsakliga funktion är att den har en cirkulär urtavla, som Moto 360, Det kommer att vara officiellt släppt ögonblick innan, enligt Engadget-publikationen.

Tänk på att den smarta klockan som mest fångade uppmärksamheten hos de tre som presenterades tidigare Google I / O 2014 var just Moto 360, den var speciell för sin cirkulära urtavla och med ett klassiskt och elegant utseende, vad som har markerat skillnader från början med avseende på resten av smarta klockor, till exempel Samsung Gear Live och LG G Watch, båda fyrkantiga.

LG har redan sin egen officiella teaser på sin YouTube-kanal, även om nämnda video finns tillgänglig på ett dolt sätt och visar i det en förhandsvisning av vad vi kommer att se i dess presentation.

Enligt de ovannämnda medierna skulle den här nya enheten utvecklas samtidigt med LG G Watch, detta är ett bevis på koncept som är avsedd för tidiga användare medan misstag fortsätter att korrigeras och den nya smarta klockan fortsatte att utvecklas.

Så timmar efter att Moto 360 har lanserats officiellt kommer tillkännagivandet av LG G Watch R.

Quiz att inträffa, innan sådan information passar några bitar av pusslet i den strategi som LG har satt in.

Det bör inte glömmas att efter att sommarsemestern återvänt förväntas andra företag lansera sina smarta klockor, fallet med ASUS för IFA och HTC i slutet av året, bland andra.

När det gäller LG är det nödvändigt att vänta med att bli osäker och se alla egenskaper hos LG G Watch R.