LG: s nya viral med dolda skärmar och kameror

Fullständig recension av Huawei Watch GT

För drygt ett år sedan släppte LG en video som genererade över 20 miljoner visningar på nolltid. Tanken var att visa levande och riktiga bilder med sina IPS-skärmar och lura dem som trodde att de var inne i en hiss.

I maj kom den andra delen: Stage Fright So Real Its Scary 2. I det här fallet var scenen badrummet, där kvinnor tittade där du inte kan titta och män försöker göra vad du inte kan göra när någon tittar. Det har varit 6 miljoner visningar på YouTube sedan det lanserades.

Nu ger LG oss den senaste videon Så viral är det läskigt, spelar med noll multitasking kapacitet för det manliga könet. Vi får höra av LG att det spelades in med ett verkligt produktionsteam där dess regissör Don Arnold samordnade 20 dolda kameror och 90 proffs med hjälp av en LG IPS 21: 9 UltraWide-skärm. Det verkar som att projektet till slut vänder sig mot regissören:

Tanken är att visa att LG: s IPS 21: 9 UltraWide-skärmar ger tillräckligt med utrymme för användare att hålla flera fönster öppna samtidigt och därigenom förbättra produktiviteten i den professionella arenan.Här lämnar vi dig med de två första. Den med hissen:

Och den i badrummet: