LEGO och Google samarbetar för att göra underverk med Chrome

Bygg med Chrome

När vi var små kunde vi genomföra en mängd konstruktioner genom LEGO-tegelstenarna och skapa våra egna världar som vår fantasi och de bitar som vi har tillåter oss. År senare och beroende på de tider vi lever är våra kreativa friheter inte längre begränsade till bara fysiska tegelstenar, eftersom vi också kan ta våra byggnader via webben tack vare Build With Chrome (buildwithchrome. Com), ett projekt som genomförs ut mellan Chrome och LEGO Group, som har tagit med dessa tegelstenar på nätet med hjälp av WebGL-teknik.

Som meddelats på den officiella Google-bloggen utvecklades detta projekt av ett team i Australien som ett experiment, och nu öppnas detta experiment för andra användare, så att vi redan kan söka efter tomter på kartan för att skapa våra egna konstruktioner också som att se de konstruktioner som andra användare har gjort, att kunna komma åt dem genom att navigera genom själva kartan.

Om vi ​​loggar in med våra Google-konton kan vi också se de konstruktioner som utförs av personerna vi har i våra kretsar, och dessutom har vi också ett nytt kategoriseringssystem för färdiga konstruktioner som hjälper oss att klassificera och filtrera vissa typer av strukturer.

Dessutom, om vi vill förbättra oss själva, kan vi gå till Build Academy, där vi kommer att ha en serie små handledning och utmaningar med karaktärer och strukturer som vi också hittar i THE LEGO FILMEN.

Förutom att kunna använda musen kan vi också gå till våra mobila enheter för att få en pekupplevelse, så länge som dessa mobila enheter har avancerade grafikfunktioner och vi använder Chrome för Android med stöd för WebGL.

Nu måste vi bara arbeta med att lägga tegelstenar och skapa våra byggnader på de virtuella tomterna.