LaExperiencia.com – Skicka klagomål, förfrågningar och gratulationer till företag via webb och mobil

LaExperiencia.com - Skicka klagomål, förfrågningar och gratulationer till företag via webb och mobil

Eftersom laexperiencia.com Vi presenterar den här tjänsten med mobilversion i m.laexperiencia.com, vilket gör att vi kan skicka meddelanden till alla företag i världen på ett snabbt, organiserat och effektivt sätt.

Från webben kan vi skriva våra klagomål, frågor eller gratulationer och skicka dem per post, fax eller e-post gratis. För närvarande tar LaExperiencia.com kostnaden för att skicka vårt brev men målet är att företaget (mottagaren) ska betala för tjänsten, eftersom det erbjuder en snabb och effektiv kommunikationskanal med sina kunder.

Vi kan kontakta dem och få hjälp med att skapa meddelandet och vara säker på att vår anonymitet kommer att behållas när som helst.

Från deras vanliga frågor diskuterar de några frågor relaterade till detta ämne:

Dessa uppgifter används anonymt för att förbereda, tillsammans med den samlade informationen för alla användare, statistiska rapporter. Ingen relaterar dina brev till dig, förutom mottagaren av de brev som du inte vill vara anonym.

Om du inte känner till kontaktuppgifterna för brevets mottagare, erbjuder de verktyg som kan hjälpa oss att hitta det vi letar efter, från Google Maps-data till information från sin egen databas.

Det kommer att bli intressant att analysera utvecklingen av detta projekt under de kommande månaderna. Vi håller dig informerad.