Miriadax

Kreativitetstekniker och Effektiva presentationer, två kurser som börjar idag på MiríadaX

Miriadax

MiradaX fortsätter att tillkännage nya förslag från sin portal, med integration av nya kurser och universitet som fortsätter att stödja denna typ av online-lärande.

Bland de tillkännagivna förslagen hittar vi två nya utgåvor av University of Cantabria, som börjar idag: kreativitetstekniker och effektiva presentationer. För de som vill förbättra sin kreativitet kommer den första kursen att analysera olika tekniker som vi kan arbeta med och implementera, under de 9 veckorna av MOOC.

Under kursen Effektiva presentationer analyseras alla steg som krävs för att utveckla en presentation. Från skapelsens ögonblick, definierande av budskapet vi vill förmedla, utveckling av innehållet samt tips som talaren kan använda för att presentera sin presentation vältaligt.

Båda kurserna kan vara ett utmärkt komplement för att stärka färdigheter i vårt arbete eller i studierna. För att anmäla sig behöver vi bara konsultera motsvarande länk och hänvisa oss till den fullständiga informationen för varje kurs.

Även om startdatumet är idag är modulerna förberedda för att ge lång tid att anpassa dem till våra scheman och organisera oss med resten av våra aktiviteter. Förutom dessa kurser finns det olika förslag i MOOC från MiradaX som återstår att starta, vilket vi kommer att kommentera i andra artiklar.