Konvertera versaler till små bokstäver en text skriven med versaler (eller vice versa)

ConvertCase

Vi är säkra på att du vid mer än ett tillfälle felaktigt har lämnat Caps Lock-knappen aktiverad i några sekunder för att inse att all text som är skriven är i versaler (tvärtom vad du ville ha). Detta är en glömska som kan uppstå när du skriver ett e-postmeddelande eller ett meddelande via Facebook, tillfällen när vi inte använder vår vanliga textredigerare (som kan korrigera detta fel). För dessa typer av situationer rekommenderar vi Convert Case, ett verktyg för att små bokstäver ska skrivas med versaler (eller tvärtom) med ett enda klick.

Det är inte ett sätt att tala: driften av Convert Case är så enkel. Faktiskt, Vi behöver bara komma åt verktygets webbplats och klistra in texten som vi vill korrigera. för att sedan klicka på en av knapparna som visas längst ner i textrutan (du kan se dem i bilden som åtföljer den här artikeln). Speciellt erbjuder Conver Case sju olika alternativ, så att vi kan få exakt den finish vi letar efter.

Slutligen är det intressant att markera möjligheten att kopiera den resulterande texten med en enda knapp (Kopiera till Urklipp). Och inte bara det, eftersom det är också möjligt att ladda ner det genom att klicka på knappen Ladda ner text. En av de största fördelarna med detta verktyg är dess hastighet, eftersom även om vi kan göra detsamma på alternativa sätt, tillåter Convert Case oss att korrigera våra texter på några sekunder.

Det råder ingen tvekan om att det är ett intressant verktyg, särskilt om vi vill undvika att slösa bort tid på att skriva texten igen. Om det har fått din uppmärksamhet kan du använda Convert Case helt gratis genom följande länk till den officiella webbplatsen för projektet.