Kommandon som du inte visste om Google Assistant

asistente de Google

Artificiell intelligens fortsätter att ge något att prata om att sprida sig till många områden och fylla vår värld med anläggningar. Faktum är att det blir en trend och implementerades på telefonerna med utseendet på intelligenta assistenter, där vi hittar Google Assistant, som har den högsta domänen.

Google Assistant är en virtuell assistent som uppfyller dina beställningar via röstkommandon. Det finns många användbara kommandon du har, som du kan hjälpa oss dag för dag. Eftersom ställa in larm upp till jämnt ringa samtal. Efter att ha aktiverat åtkomst till röstkommandon, när du säger Ok google frågar vi honom Vad kan du göra Och visa en lista med huvudfunktioner.

Missa inte de sällsynta Google Assistant-kommandona

Listan över kommandon och applikationer som stöds ökar med tiden. Så det kan finnas många saker vi kan göra och vi visste inte. Eftersom många tekniktillverkare har integrerat möjligheten till ansluta till andra artefakter, genom denna assistent. Det finns en mängd olika märkliga kommandon, liksom vanligare som vi vill prata om nästa.

Ok Google: Sätt på duschen

Tillverkaren Moen presenterar en U duschsystem, som ansluter till Internet och kan styras via applikationer eller även med röstkommandon. Inte bara kan vi slå på det, men vi kan också öka vattentemperaturen. Med tanke på att vi måste ha vår mobiltelefon i badrummet för att ge order.

Ok Google: Koka riset

Bara genom att säga dessa ord han Omedelbar kruka ansluten med Wifi starta programmet, justera temperatur och tillagningstid. Med denna innovativa artefakt ser vi att framtiden är nu. En lösning för att ha mat redo vid ankomsten till vårt hus, efter jobbet.

Ok Google: Mata hunden

Även om det kan verka surrealistiskt finns det en smart djurmatare. De Smatfeeder, som också fungerar genom röstkommandon. Vi kan aktivera en ranson och veta om vårt husdjur har matat. Men den här enheten ersätter inte den nödvändiga vård som vi måste ge våra husdjur.

Ok Google: Sätt på dammsugaren

Xiaomi dammsugare, roomba, deebot … kan styras via Google Assistant. Bara genom att säga att starta börjar maskinen dammsuga hela golvet. Vi kan också få det att stoppa eller återvända till sin bas, genom kommandon. Detta kan vara den perfekta uppfinningen för lata människor.

Dessa är de sällsynta kommandon men intressant av Google Assistant. Men det finns ett stort antal återkommande uppgifter som:

Gör påminnelser med allmänna platser som Påminn mig att gå och köpa tomater i mataffären. Sammanställa att göra-listor, jobb eller projekt, samt anteckna. Kom ihåg slumpmässiga fakta, som vårt WiFi-lösenord, skapa nya händelser, skicka e-post och textmeddelanden. Informera oss också om trafik och många fler uppgifter.