Kodavsnitt för att skriva frekventa texter eller länkar med hjälp av förkortningar

utdrag

Om du brukar arbeta med en dator har du befunnit dig i att behöva skriva samma information upprepade gånger, något som kan vara tröttsamt om det är länkar eller långa fragment av text. Idag pratar vi om Snippet, en förlängning för Google Chrome med vilken skriva frekventa texter med förkortningar.

Som skaparen av Snippet bekräftar är det en förlängning som gör det möjligt att skriva länkar till våra sociala nätverk, emojis, frekventa fraser eller fysiska adresser och e-postadresser, bland många andra möjligheter. Tanken är att vi kan skriva snabbare med hjälp av förkortningar som senare blir hela meningar. Till exempel kan vi skriva Skype ID för att dela vårt Skype-användarnamn eller fb att dela vår Facebook-profil.

En annan ganska intressant funktion är den inbyggda sökmotorn, en funktion som vi kan behöva när vi skapar utdrag av text. Förutom ovanstående, förlängningen vi pratar om det låter oss också göra informationsanmärkningar som vi hittade när vi surfar i syfte att konsultera det senare.

Vid denna tidpunkt kan vi inte förneka användbarheten av Snippet, vilket i hög grad kan underlätta den dagliga användningen hos många användare. Om du vill testa dess funktion kan du göra det genom att installera tillägget via följande länk till Chrome Web Store.