Knok – hembyte under våra resor

Knok - hembyte under våra resor

På nätet kan vi hitta verktyg som gör att vi kan planera våra resor utomlands på ett alternativt sätt än vad som är vanligt. I det här fallet hittar vi Knok, en tjänst som gör att vi säkert kan utbyta våra hus med andra människor. I själva verket har denna tjänst en årlig kostnad på 119 euro, även om den kan testas under en testperiod på 30 dagar.

I Knok kan vi hitta hus tillgängliga i 120 länder, och vi kan hitta de som bäst passar våra behov tack vare en algoritm. På detta sätt behöver vi inte längre ta hänsyn till hotellboende när vi planerar en resa, vilket gör resan dyrare.

På samma sätt kommer våra hus också att vara tillgängliga för andra användare, som kommer att ha sina egna sidor med all nödvändig information och bilder, för vilka vi kommer att få utbytesförslag.

I vilket fall som helst kommer vi att bestämma detaljerna i utbytet av hus med de intresserade personer som vi kommer att upprätta ett förtroendeförhållande, men i händelse av problem kommer vi att ha en försäkring som ingår i prenumerationen.

Finns på flera språk, inklusive spanska, har vi redan ett nytt sätt att göra resor med bekvämligheterna att placera oss i hus istället för hotell.

Länk: Knok | Går: Seetio