Knocki, en grej för att styra andra enheter genom att röra vid vilken yta som helst

Imagen: Knocki.

Bild: Knocki.

Trots det stora antalet prylar som kommer ut på marknaden tack vare crowdfundingDet finns bara några lyckliga människor som sticker ut från resten. Detta är fallet med Knocki, en enhet som syftar till att göra varje yta smart. Finansieringskampanjen blir en fullständig framgång: på bara en timme samlades de 35 000 dollar som dess skapare begärde in och i avsaknad av 41 dagar för att kampanjen skulle avslutas, Kocki har redan samlat in nästan 400 000 dollar.

Som du kan se i videon som vi visar dig senare lovar enheten att göra vilken yta som helst till en intelligent yta som gör att vi kan styra olika prylar och enheter utspridda i hemmet. Det vill säga vi kan installera Knocki på ett bord eller en vägg och använda olika mönster för att styra de enheter vi vill ha.

Det kommer till exempel att vara möjligt att konfigurera Knocki så att genom att knacka tre gånger på bordet tänds lamporna eller två kranar för att aktivera termostaten. Antalet möjligheter är enormt och det ökar om vi har ett stort antal smarta enheter i hemmet. Om du också har en smart kaffebryggare du kan använda Knocki för att aktivera den medan du fortfarande ligger i sängen.

Om du inte har denna typ av intelligenta produkter är det möjligt att använda Knocki för att kontrollera våra smartphone och andra WiFi-enheter, till exempel trådlösa högtalare. När det gäller priset, kommer att marknadsföras för 69 dollar och vara tillgängliga vid årets slut. Därefter lämnar vi dig med videon från kampanjen: