KiwiCard, en kortformad tracker för att sätta i plånboken och förhindra förlust

KiwiCard

KiwiCard är en ny kortformad tracker som utvecklats av KiwiTrackers-företaget i syfte att göra det möjligt att hitta plånböcker, plånböcker och andra tillbehör i vilka det kan sättas in, perfekt för alla som tenderar att glömma att sätta sina plånböcker i fickorna på byxorna när du lämnar hemmet, glöm att ta väskan när du har tappat den på en allmän plats, bland många andra situationer.

Det är en enhet som bara är 1,5 mm tjock. Dessutom är det också vattentätt och till och med dess batteri räcker tre gånger längre än de flesta trackers på marknaden, som varar i tre år, enligt den kampanj som för närvarande är öppen i Kickstarter. I händelse av stöld eller förlust av plånboken eller något tillägg där KiwiCard har inkluderats kan användaren hitta den på kartan via mobilapplikationen.Observera att KiwiCard fungerar med KiwiTrackers-applikationen, tillgänglig för Android och iOS. KiwiCard ansluter till mobila enheter via Bluetooth-lågenergianslutningar (4.0). Genom att utnyttja räckvidden för denna typ av anslutning kan användaren hitta plugin-programmet där de har sitt KiwiCard inom en radie av cirka 30 meter.

En intressant aspekt är att KiwiCard i sig också kan hitta telefonerna själva tack vare företagets TepSense-teknik. I detta avseende behöver du bara trycka på där du har KiwiCard för att ringa telefonen.

Resten av funktionerna lyfts fram i hans kampanj, som fortfarande har tre dagar till, även om han redan har nått mer än 150% av finansieringen. Det bästa är att det lägsta priset som har uppnåtts under hela denna tid är bara 17 dollar, en belöning som redan är uttömd. Sändningarna kommer att göras till vilken del av världen som helst, i augusti för de tidiga adopterarna som valde belöningen från 17 dollar och under september månad för resten av belöningarna.

Dessutom finns det en belöning för en rundtur i företagets anläggningar för endast tio intresserade i USA, även om ingen idag har valt denna belöning.