kinlocate, Android-applikation för att hitta vår familj

seguridad

Vi introduceras till kinlocate.com, ett alternativ som vi Android-användare har att hitta vår familj när som helst, vilket hjälper till att öka indikatorn för familjesäkerhet som hjälper oss att sova bättre på natten.

Tanken är att föräldrar kan hitta våra barn i realtid, snabbt se sin position på skärmen.

I skolan, hemma … ansökan kommer att visas indikatorer för att göra det enkelt att upptäcka platsen där de är, att kunna ta emot varningar när något konstigt händer (till exempel det faktum att barn inte är i skolan vid en viss tidpunkt, till exempel).

Å andra sidan våra barn du kan kontakta oss med ett enkelt klickoch låta dem snabbt meddela oss om de är i fara eller om de behöver något brådskande.

En lösning som mycket liknar DondeEst, som vi presenterade 2012 under #MWC2012.

Även om dessa typer av applikationer är extremt användbara och nödvändiga i vissa regioner på jorden, finns det en fråga som de ännu inte har löst: batteriförbrukning. Att ha den geografiska platsfunktionen aktiverad förbrukar mycket, en konsumtion som multipliceras om 3G-anslutningen också är aktiverad. De flesta Android-terminaler som barn har är low-end, med ett extremt svagt batteri, vilket gör det svårt att övervaka deras position i mer än 5 timmar i rad.

Medan de stora tillverkarna fortfarande är oroliga för att få enheter med ljusare skärmar och mer levande färger, fortsätter konsumenterna att trampa på samma nyckel: vi vill ha bättre batterier för våra telefoner.