KineMaster, en bra videoredigerare för Android

KineMaster, en bra videoredigerare för Android

Med en ny version som gör det möjligt att lägga till texter och klistermärken i redigeraren, lägger till möjligheten att rotera och spegla bilder, fortsätter KineMaster på podiet för de bästa videoredigerarna för Android, en applikation som väcker uppmärksamhet för sina möjligheter och dess gränssnitt, extremt intuitivt .

Finns med en gratis version på Google Play, den innehåller en handledning för nybörjare, men det är inte nödvändigt om du någonsin har använt en redaktör av denna typ på din dator.

Vi kan lägga till videor och foton på enheten i ett nytt projekt så att presentationerna (nya videor och montage) börjar arbetas med möjligheten att inkludera musik i allt tillagt material.

Den är kompatibel med .mp4, .3gp, .mov, .jpg, .png, .mp3, .mp4a och .aac, och erbjuder alltid möjligheten att exportera som vi vill.

På samma sätt som vi kan inkludera video och foton som redan finns i mobilen kan vi också spela in det vi ser just nu och redigera det direkt där vi kan ändra ljusstyrka, kontrast, mättnad och andra variabler i en specifikt område, samt lägga till titlar, kontrollera volym och hastighet, lägga till övergångar etc.

Naturligtvis kan allt vi skapar enkelt delas på sociala medier, såväl som att automatiskt överföras till YouTube.

Versionen som finns på google play är gratis men innehåller din logotyp i resultatet.

Om vi ​​vill ta bort vattenstämpeln måste du betala en månadsavgift på 4,99 USD, vilket diskuteras i TNW