Kanske hjälper det oss att fatta beslut genom att skapa små undersökningar

Kanske hjälper det oss att fatta beslut genom att skapa små undersökningar

Om du är obesluten kan du vara en del av gemenskapen Kanske du tycker att det är av intresse.

Kanske Det erbjuder oss ett online-utrymme där vi kan använda samhället eller de vänner vi väljer när vi fattar beslut. Det hänvisar inte till kritiska beslut, utan de som uppstår i våra dagliga aktiviteter, som vad som är den bästa tiden för en promenad, vilken produkt vi ska köpa etc. För detta har den ett trevligt gränssnitt som gör att vi kan organisera våra beslut och hålla reda på de som vi har lämnat i väntan på eller har löst.

Intressant sak om Kanske det är den dynamik den väcker för att hjälpa oss att fatta ett beslut. Det låter oss presentera de alternativ vi överväger, som om vi skapar en undersökning. Dessutom har den en bokmärke som gör att vi kan lägga upp de bilder som vi hittar på webben, vilket hjälper oss att illustrera de presenterade alternativen.

Resten av användarna kommer att kunna meddela sina preferenser, rösta i alternativen, förutom möjligheten att lämna kommentarer eller dela publikationen. Och följer samma anda av sociala nätverk, gör det möjligt att följa och ha anhängare, att skapa våra egna länkar inom samhället.

Länk: Kanske