Kanin, till videokonferens och dela videor, sidor och dokument med andra människor

Kanin, till videokonferens och dela videor, sidor och dokument med andra människor

Det finns många lösningar för videokonferenser på Internet utan att skapa konton eller göra livet svårt, men rabb.it erbjuder något annat som kan sätta dig först på listan över alternativ.

Å ena sidan ser vi hur dess funktion liknar tävlingens: vi går in, vi kopierar en länk till den nya sessionen, vi distribuerar den bland de personer som kommer att delta i mötet och vi väntar på att de ska få kontakt med mikrofon och den förberedda kameran, men för en annan ser vi att den är utformad för att underlätta möjligheten att dela länkar till videotjänster, med Netflix, Hulu, YouTube och andra leverantörer tillgängliga längst ner.

Det stämmer, vi kan dela en youtube-länk mellan personer som är anslutna till samma session och njuta av innehållet samtidigt och därmed hjälpa till att ha filmsessioner mitt i mötet.

Det är också möjligt att dela webbsidor, Google Drive-dokument och chatt sessioner, något som fungerar så länge deltagarna använder Chrome eller Opera (det är inte kompatibelt med andra webbläsare). Du kan inte heller bara delta som lyssnare, eftersom det i alla fall är nödvändigt att ha en mikrofon och webbkamera för att öppna sessionen.

Praktiskt, snabbt och enkelt, men begränsat till tio personer samtidigt.