Jukeboxlessons, för att hitta klasser av alla ämnen via Skype eller Hangouts, redan på spanska

Jukeboxlessons, för att hitta klasser av alla ämnen via Skype eller Hangouts, redan på spanska

Jukeboxlessons.com är en plattform som vi diskuterade för ett år sedan, en webbplats där vi kan hitta klasser om olika ämnen via Skype eller Hangouts och som nu lanserar en ny version, inklusive vårt språk bland dess konsultationsalternativ.

De har förändrat designen och modifierat funktionerna för att underlätta försäljning, hantering och utveckling av onlinekurser.

De har också lanserat en applikation varifrån det är möjligt att köpa lektioner, boka och hantera allt relaterat till deras scheman: Klassrum, där vi också kan chatta med läraren i realtid, lägga till anteckningar, utbyta filer och länkar och spara lektioner och kursplaner .

Betalningssystemet gör det nu möjligt att försäkra elevernas och lärarens pengar genom ett system som endast betalar när klassen har givits och både student och lärare är nöjda.

Om det vi vill är att undervisa kan vi registrera oss som lärare, eftersom vi måste informera om erfarenhet, pris, plats, språk etc.

Ett bra projekt som samlar de som vet hur man undervisar med de som vill lära sig, växer korrekt innan Google Helpouts invaderar världen med en liknande idé.