JS Paint

JS Paint, en remake av originalfärgen som vi kan använda i vilken webbläsare som helst

JS Paint

Om du har använt Microsoft-operativsystem i flera decennier kommer du att känna till Microsoft Paint, den populära grafikredigeraren som ingår i företaget i alla versioner av dess operativsystem. Vi har nyligen upptäckt JS Paint, a nyinspelning av originalfärgen idealisk för nostalgiker.

En av de största fördelarna med JS Paint är att Vi kan använda den i vilken modern webbläsare som helst, eftersom den är baserad på JavaScript. Som du kan se på skärmdumpen som den här artikeln illustrerar är gränssnittet identiskt med det för de gamla versionerna av programmet, så det får oss omedelbart att se tillbaka och komma ihåg de gamla versionerna av Microsoft-operativsystem.

Det är ett otroligt detaljerat arbete, och det är det verktyget Den har alla tillgängliga alternativ i originalversionen. I själva verket erbjuder JS Paint oss även möjligheten att konsultera hjälpmenyn Paint, vilket gör att vi kan få en uppfattning om detaljnivån för JS Paint. Dessutom är en annan av styrkan i verktyget det låter oss ladda ner alla våra mönster i PNG-format.

Vid denna tidpunkt kan vi inte förneka att detta är ett märkligt sätt att se tillbaka, och det är att många av oss spenderar stora mängder tid med att använda detta enkla verktyg. Självklart, Projektet vi pratar om har ingen relation med Microsoft. Om det har fått din uppmärksamhet kan du prova JS Paint från vilken modern webbläsare som helst.