JotForm tar vitamin med integrationen av andra webbtjänster

JotForm tar vitamin med integrationen av andra webbtjänster

JotForm är till den här dagen en av de mest veteran och kompletta tjänsterna när det gäller att skapa webbformulär, så att vi kan skapa dem på några minuter, bara genom att dra de olika elementen som vi vill göra upp, för att kunna slutligen bädda in det på våra webbplatser om vi så önskar.

Vi kan inte längre bara räkna med de olika elementen vi har till vårt förfogande genom de olika tillgängliga kategorierna, eftersom vi också kan använda andra webbtjänster från JotForm själv. Och det är att vi nu kan använda tjänsterna från MailChimp, Dropbox, Google Docs, Salesforce, Facebook, FreshBooks, Campaign Monitor, AWeber, Constant Contact och Paypal, var och en av dessa tjänster med motsvarande funktioner.

Om vi ​​till exempel vill ta emot donationer från Paypal, tillåta användare att identifieras via Facebook, inkludera deltagare i nyhetsbrevet i MailChimp eller ladda upp filer till våra Dropbox-mappar, bland andra alternativ, genom de formulär vi skapar är det redan möjligt . I sin integration kommer den att be oss om nödvändiga data för autentisering, beroende på vilken tjänst vi har valt, vilket i vissa fall anger en API-nyckel, vårt användarnamn och lösenord eller annan data.

På fliken Installation och inbäddning, i menyalternativet Integrationer, fönstret som ger oss tillgång till integrationen av dessa tjänster i våra formulär visas.

JotForm-formulär är nu mer kompletta och användbara än någonsin.

Länk: JotForm