Jojo, sammanställning av onlinespel utan registrering

jojo

Vi letar ofta efter snabba onlinespel som hjälper oss att döda tid eller koppla kort från vårt dagliga arbete, men många av de verktyg vi hittar kräver registrering, oändliga nedladdningar eller onödig väntan som i slutändan slösar bort mer tid än vi planerar.

Vi upptäckte lösningen i Seetio i form av en samling onlinespel som, direkt från webbläsaren, erbjuder oss ett galleri med roliga spel som vi kan underhålla oss utan nödvändiga nedladdningar eller registreringar.

Plattformen, med namnet Jojo, låter oss först söka efter spel efter kategorier: racing, action, strategi, pussel, för tjejer … Om vi ​​verkligen vill se vad ett spel handlar om kommer var och en av dem att erbjuda oss en förhandsgranskning i video så att vi kan få en uppfattning om hur det fungerar.

Väl inne i det valda spelet får vi flera alternativ, som att spela i helskärmsläge, ladda ner det om vi vill spela offline, markera det som en favorit för framtida spel … och varje spel kommer att ha specifika etiketter om vi vill sök efter liknande spel inom en kategori.

Om vi ​​bara vill gå in för att chatta eller prova de mest populära spelen har vi olika listor som visar oss vilka som är de mest spelade och populära spelen på plattformen.

En av dessa webbplatser som är värda att spara just nu i favoriter.