JOBB, Steve Jobs-filmen med Ashton Kutcher i huvudrollen

Steve Jobs

Filmen JOBS, en biofilm av Steve Jobs, släpps inom kort i Spanien. Den 20 september kommer vi att se Ashton Kutcher på teatrar i vårt land i en film mellan åren 1971 och 1991, som vill visa en av de mest relevanta faserna i Apples grundare.

Älskad av många, hatad av andra och sällan ignorerad, är Steve Jobs känd för sin perfektionistiska karaktär och vision i den digitala världen. Han började, som många andra, i garaget i sitt hus, varifrån han lyckades skapa grunden för vad som skulle vara ett av de mest namngivna företagen på vår planet.

Målet med filmen, regisserad av Joshua Michael Stern (The Last Vow, The Magic Book), med ett manus skrivet av Matt Whiteley, är att visa figuren av vem som föddes för marknadsföring, för att modifiera marknaden och konsumtionsvanor som genererar behov. Steve Jobs oroade sig inte för att observera vad folk ville och arbeta för att möta dem, han var ansvarig för att skapa dessa behov, för att visa att det är möjligt att öppna dörrar som vi inte ens visste existerade.

Filmen, förutom Ashton Kutcher, innehåller Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, JK Simmons, Lesely Ann Warren, Ron Eldard, Ahna OReilly, John Getz (som också deltog i Det sociala nätverket), James Woods och Matthew Modine (som vi kunde se i The Dark Knight Rises).

Vi lämnar några bilder från filmen: