Inventive.io, enkel utvecklarorienterad portföljskapande

Inventive.io, enkel utvecklarorienterad portföljskapande

Inventive.io föddes med syftet att spara utvecklare tid, eftersom de inte behöver oroa sig för att uppdatera sin portfölj med sina senaste projekt, detta verktyg kommer att göra det direkt för oss.

Och det är, som definierat på dess webbplats: Arbeta med projekten och koden som du bryr dig om och glömma din portfölj. Det vill säga, automatiskt och på några minuter kommer vi att skapa en webbplats där vi kan visa våra projekt och yrkeserfarenhet.

Portföljhanteringssystemet synkroniseras med vårt Github-arkiv, så när vi gör några ändringar i vårt projekt eller kod på Github kommer det att återspeglas i portföljen. Det är också möjligt att lägga till projekt manuellt från webben genom att fylla i formuläret med projektnamn, beskrivning, länk och en relaterad bild.

Upplagan är i realtid och vi kan välja mellan olika mallar med olika färger och arrangemang av elementen.

Efter att ha kontaktat skaparen av webbapplikationen har vi lärt oss att webbplatsen är i beta, även med nya schemalagda lanseringar, så det är inte felfritt. Enligt oss kommer de händelser som rapporterats av de första användarna som använde det att fixas under de närmaste veckorna och nya funktioner kommer att läggas till, till exempel nya mallar och anpassade domäner.